Tekwill Academy    •    Programming    •    Course

Android Fundamentals

Android este în sute de milioane de dispozitive mobile, în peste 190 de țări din întreaga lume. Este cea mai populară platformă, care crește rapid. În fiecare zi, un milion de utilizatori își pun în funcțiune dispozitivele Android pentru prima dată și încep să caute aplicații, jocuri și alte tipuri de conținut digital.

  • 19 iunie
  • Tekwill
  • Începător
  • Română/Engleză
  • 3 luni
  • 2 per săptămână
Conținutul cursului

Hello World, începând cu 19 iunie Tekwill Academy lansează cursul Android Fundamentals.

Android oferă o platformă de clasă mondială pentru crearea de aplicații și jocuri pentru utilizatorii de Android de pretutindeni.

Cursul Tekwill Academy începe cu o introducere în limbajul Java, urmat de o serie de concepte de bază despre Android development. Gradual se introduc noțiuni tot mai complexe de care ai nevoie pentru a deveni un Android developer bun.

Teoria se îmbină cu practica pe tot parcursul modulelor, drept pentru care vei avea ocazia să participi la construirea unei aplicații Android de la zero, până la release build și publicarea ei pe Google Play Store. Tekwill îți pune la dispoziție și un laborator special pentru testarea aplicațiilor pe diverse dispozitive.

Limba de instruire: Română/Engleză.

Durata:

Cursul are o durată de 3 luni, cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, în afara orelor de lucru, studii, sărbători și vacanțe. Cursurile se vor desfășura în incinta Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill (str. Studenților 9/11, Chișinău, Moldova).

Super mentori

Mentorii din cadrul cursului sunt Developeri Seniori, cu o experiență de peste 15 ani în designul și dezvoltarea aplicațiilor în domeniul financiar, business și administrare, securitate informațională.

Maxim Bîrcu
Android/Backend Developer

SELECȚIE

Cunoștințe și criterii:
  • Persoane care dețin cunoștințe de Java sau alte limbaje de programare OOP cel puțin la nivel junior (ideal, mediu spre avansat);
  • Developeri de aplicații mobile interesați să exploreze domeniul Android; Experiență minimă de programare (preferabil)
  • Experiență minimă de programare (preferabil)
  • Studenți, angajați și freelance-ri în domeniu

Pentru a vă înscrie în program vă rugăm să completați formularul de mai jos

Formular de înregistrare
Certificare

La sfârșitul cursului fiecare participant va primi un certificat de absolvire cu indicarea numărului de ore parcurse și a subiectelor învățate.

Tekwill Academy

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” , implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

You can't learn unless you almost already know

Pentru mai multe detalii și întrebări, contactați-ne la adresa de email academy@tekwill.md

înregistrează-te