Tekwill Academy    •    Programming    •    Course

Game Development

„Game Development” oferă accesul la cea mai tare platformă pentru animație, realitate augmentată sau virtuală și desigur pentru crearea jocurilor de cel mai înalt calibru. Multe experiențe noi de rangul AAA din lumea jocurilor sunt dezvoltate prin intermediul acestei platforme. Unity e cea mai populară alegere pentru dispozitivele mobile bazate pe Google Android sau Apple iOS.

  • Intermediar/Avansat
  • Română/Rusă
  • 3 luni
  • 2 per săptămână
  • 300 USD
Despre curs
Din 10 septembrie Tekwill Academy lansează un nou curs: Game Development.

În cadrul cursului, veți afla ce determină ca un joc să fie considerat unul bun, precum și modalități de creare a unui joc ce va capta atenția a milioane de jucători din întreaga lume! Instruirea îmbină armonios teoria cît și practica, iar în cadrul cursului, vei parcurge toate etapele, pînă la lansarea jocului creat pe PlayStation Store, Google Play și Microsoft Store.

Workforce Platforma Unity a fost utilizată de regizorul Neill Blomkamp în crearea filmelor animate de scurt metraj, cum sunt “District 9”, “Elysium”, “Chappie”.

Limba de instruire: Română/Rusă.

Durata:

Cursul are o durată de 3 luni, cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, în afara orelor de lucru, studii, sărbători și vacanțe. Cursurile se vor desfășura în incinta Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill (str. Studenților 9/11, Chișinău, Moldova).

SELECȚIE

Cunoștințe și criterii:
  • Cunoașterea limbii engleze, nivelul B1
  • Instruirea reprezintă primul nivel, din cadrul celor 3 nivele necesare pentru a susține examenul de certificare oficială Unity, disponibilă în Moldova doar în cadrul Centrului Unity Tekwill!
  • Programarea nu este o necesitate însă cunoașterea C# (C Sharp) e binevenită.

Pentru a vă înscrie în program vă rugăm să completați formularul de mai jos

Formular de înregistrare
Tekwill Academy

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” , implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

Game Development

Pentru mai multe detalii și întrebări, contactați-ne la adresa de email academy@tekwill.md

înregistrează-te