Tekwill Academy    •    Programming    •    Course

Java Professionals

Odată cu dezvoltarea rapidă a tehnologiei informației, crește și necesitatea în specialiști certificați în programarea în limbajul Java. Certificarea în Java asigură recunoașterea unei persoane la nivel global conform cerințelor actuale în domeniul tehnologiilor. Certificarea Java este recunoscută ca fiind de cea mai înaltă calitate și cea mai recomandată în domeniul tehnologiei informației.

 • Intermediar/Avansat
 • Română/Engleză
 • 3 luni
 • 3 per săptămână
 • 700 USD

 • 1. Materiale didactice de la Oracle University;
  2. Acces la Oracle Cloud;
  3. Voucher pentru susținerea examenului OCP.
Tekwill Academy în parteneriat cu Oracle și Endava continuă cursul de instruire în domeniul programării – Java Professionals (OCP).
Despre curs
Din 25 iunie Tekwill Academy lansează un nou curs: Java Professionals (OCP).

Oracle Certified Professional (OCP) se bazează pe abilitățile fundamentale ale Oracle Certified Associate (OCA) și confirmă nivelul înalt de cunoștințe și aptitudini. Cursul conține subiecte mai avansate, cum ar fi: Generics and Collections, Lambda Built-in Functional Interfaces, Java Stream API, Exceptions and Assertions, Use Java SE 8 Date/Time API, Java I/O Fundamentals, Java File I/O (NIO.2), Java Concurrency.

Workforce Development Program este o inițiativă Oracle menită să livreze programe de formare și certificare și să ofere persoanelor interesate competențe profesionale relevante în domeniul IT, într-un mediu de lucru din ce în ce mai competitiv.

Limba de instruire: Română/Engleză.

Durata:

Cursul are o durată de 3 luni, cu o frecvență de 3 ori pe săptămână, în afara orelor de lucru, studii, sărbători și vacanțe. Cursurile se vor desfășura în incinta Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill (str. Studenților 9/11, Chișinău, Moldova).

SELECȚIE

Cunoștințe și criterii:
 • Deținătorii certificatului OCA
 • Cunoașterea limbii engleze, nivelul B1
 • Experiență în programare în limbajul Java de cel puțin 1 an (va fi nevoie de CV și o testare prealabila)

Pentru a vă înscrie în program vă rugăm să completați formularul de mai jos

Formular de înregistrare
Prețul cursului

Prețul standard instituit de Oracle pentru 5 zile de training în sala de curs, constituie 2,650 USD (fără certificare), iar pentru 5 zile de training online - 2,525 USD (fără certificare) sau individual cu un cont pe education.oracle.com – la 1,774 USD. Valoarea testului de certificare este de 95 USD.

Prin stabilirea unui parteneriat între Oracle și Asociația Națională a Companiilor Domeniul TIC, implementatorul Proiectului de Dezvoltare a Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill și crearea programelor personalizate pentru Tekwill Academy, prețul acestui curs coboară la 700 USD (pentru înregistrare prealabilă) pentru 3 luni de instruire în sala de curs și bonus 3 luni de pregătire pentru certificare, timp în care participanții vor avea acces la contul Oracle cu resursele informaționale necesare.

Certificare

Participanții vor avea acces la contul Oracle trei luni suplimentare pentru pregătire de certificare, prețul căreia este inclus în curs. Recunoscută la nivel internațional, certificarea Oracle confirmă cunoștințele asimilate și competențele dezvoltate, constituind un avantaj important în procesul de angajare și afirmare profesională.

Tekwill Academy

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” , implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

In Java we trust

Pentru mai multe detalii și întrebări, contactați-ne la adresa de email academy@tekwill.md

înregistrează-te