Tekwill Academy    •    Programming    •    Course

SQL Fundamentals

Atunci când doriți să regăsiți date dintr-o bază de date, solicitați datele respective utilizând limbajul SQL (Structured Query Language - limbaj de interogare structurat). SQL este un limbaj informatic care se aseamănă foarte mult cu limba engleză, care este înțeles de programele pentru baze de date. Înțelegerea modului în care funcționează SQL vă ajută să creați interogări mai bune și simplifică remedierea unei interogări care nu returnează rezultatele dorite.

 • Începător
 • Română
 • 3 luni
 • 3 per săptămână
 • 10 Septembrie
SQL este un limbaj informatic pentru lucrul cu seturi de evenimente și relațiile dintre acestea.
Despre curs

Programele de baze de date relaționale, cum ar fi Access, utilizează SQL pentru a lucra cu datele. La fel ca multe limbaje informatice, SQL este un standard internațional recunoscut de autorități de standardizare, cum ar fi ISO și ANSI. Utilizați SQL pentru a descrie seturi de date care vă pot ajuta să răspundeți la întrebări. Când utilizați SQL, trebuie să utilizați sintaxa corectă. Sintaxa este setul de reguli prin care sunt combinate corect elementele unui limbaj. Sintaxa SQL se bazează pe sintaxa limbii engleze și utilizează multe dintre elementele sintaxei Visual Basic for Applications (VBA).

Conținutul cursului

Conținutul este autorizat de Oracle Workforce Development Program și conține: lecții teoretice și practice cu mentorul, prelegeri video, eBooks, quizzes, proiecte de echipă. Limbile de studii: română/rusă/engleză.

Workforce Development Program este o inițiativă Oracle menită să livreze programe de formare și certificare și să ofere persoanelor interesate competențe profesionale relevante în domeniul IT într-un mediu de lucru din ce în ce mai competitiv.

Limba de instruire: Română.

Durata:

Cursul are o durată de 2 luni, cu o frecvență de 3 ori pe săptămână, în afara orelor de lucru, studii, sărbători și vacanțe. Cursurile se vor desfășura în incinta Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill (str. Studenților 9/11, Chișinău, Moldova).

Orarul lansării cursurilor este următorul:
 • 10 Septembrie
 • 15 Octombrie
 • 19 Noiembrie
Super mentori

Mentorii din cadrul cursului sunt Developeri Seniori, cu experiență de peste 15 ani în designul și dezvoltarea aplicațiilor în domeniul financiar, business și administrare, securitate informațională.

Iuliana Popovici
SQL Mentor
Ion Sandul
SQL Mentor
Natalia Doni
SQL Mentor

SELECȚIE

Cunoștințe și criterii:
 • Cunoașterea limbii engleze, nivelul minim A2
 • Propriul laptop
 • Experiență minimă de programare (preferabil)
 • Abilitatea de a gândi abstract
 • Capacitatea de a lucra în echipă

Pentru a vă înscrie în program vă rugăm să completați formularul de mai jos

Formular de înregistrare
Prețul cursului

Prin stabilirea unui parteneriat între Oracle și Asociația Națională a Companiilor Domeniul TIC, implementatorul Proiectului de Dezvoltare a Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill și crearea programelor personalizate pentru Tekwill Academy, prețul acestui curs coboară la 500 USD pentru 2 luni de instruire în sala de curs și bonus 3 luni de pregătire pentru certificare, timp în care participanții vor avea acces la contul Oracle cu resursele informaționale necesare.

Certificare

Participanții vor avea acces la contul Oracle trei luni suplimentare pentru pregătire de certificare, prețul căreia este inclus în curs. Recunoscută la nivel internațional, certificarea Oracle confirmă cunoștințele asimilate și competențele dezvoltate, constituind un avantaj important în procesul de angajare și afirmare profesională.

Tekwill Academy

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” , implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

Simplifică totul!

Pentru mai multe detalii și întrebări, contactați-ne la adresa de email academy@tekwill.md

înregistrează-te